Din inimă pentru Marcu Ciubotari

Update 07.01:

Dragi oameni, venim cu noutati de la tratamentul lui Marcus. In urma investigatiilor facute dupa radioterapia efectuata, micutul continua tratamentul si saptamana viitoare va incepe cea de-a doua etapa. Taticul lui Marcus ne-a anuntat ca Marcus deja merge, si pentru ei, este o mare reusita, pentru ca Marcus a plecat istovit de boala si nu se putea ridica din pat, de unul singur. Cea de-a doua etapa a tratamentului va fi mult mai complexa si am fost anuntati ca costurile pentru intregul tratament ajunge la 108250 euro. Ne rugam si speram din suflet ca peste o perioada sa venim cu cea mai asteptata si frumoasa noutate de la acest luptator puternic si indragit de atata lume bune. Va multumim pentru rugaciunile, gandurile, donatiile de suflet ce ii ofera lui Marcus sa isi salveze viata. Va rugam sa continuam sa ii fim alaturi, pentru ca aceasta familie, acest viata acestui copilas minunat depinde de inimile noastre si de bunatatea noastra daca va putea continua tratamentul. Plecaciuni pentru toti ingerii pazitori al lui Marcus. Marcus va multumeste.

PENTRU DONAȚII ! https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari
Mesajul mamei:

Bună ziua oameni cu suflet mare, mă numesc Maia iar Marcus este băiețelul nostru. El este lumina ochilor noștri, copilașul nostru drag ce îl chinuie boala.  Lumea noastră s-a prăbușit când ni s-a spus că copilul nostru este diagnosticat cu cancer cerebral, meduloblastom.
Boala progresează foarte rapid, i-a afectat deja ochișorii și vorbirea, mersul. Noi privim neputincioși cum copilul nostru vesel și vioi este tot mai trist și mai neputincios și mereu îl doare capul.
Am căutat peste tot un spital din afară țării, să ne ajute să ne salvăm copilul iar ajutorul l-am primit de la un spital din Turcia, dar prețul tratamentului este cu mult peste puterile noastre, aproximativ 62150 euro.
Ajutati-ne vă implorăm din suflet să ne salvăm copilul, orice donație va fi de mare ajutor.

Vă mulțumim la toți cei care ne ajutați.

PENTRU DONAȚII ! https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!