Din inimă pentru Mihaela Axenti 2

Mesajul mamei: 
Cu o durere imensa și deja epuizați moral, din nou apelam la mărinimia dumnevoastră și va rugam sa ne susțineți în aceste momente dificile.

Starea Mihaelei s-a schimbat  dupa ce și-a rupt în octombrie un dințișor și a făcut hemoragie la gingie în octombrie, pe 16 ianuarie,  am căzut cu ea în brață pe gheață  și și-a rupt  un picioruș care și la moment este înghips. 

Mihaela are deja un an cu Inimioară la  care ați contribuit cu toții.

De la inceputul luni februarie starea sa agravat brusc. Analizele la ficatul  Mihaelei au ajuns la nivel critic, nu are pofta de mâncare, dar dacă și mănâncă, îndată vomita.

La moment suntem internați de 3 săptămâni în reanimare la Chișinău, și când părea ca tot se restabilește,  în scurt timp analizele din nou au crescut foarte critic. Din cauza ca suntem într-o stare foarte grea, e nevoie sa fim transportati cu avionul, care vine din Turcia cu medicul care a făcut operația la Inimioara.

Va rugam  ajutați-mă sa salvez viata micuței mele. Ați fost alături mereu de noi și am recăpătat viata doar cu ajutorul bunăvoinței și mila voastră o mai putem salva.

Expediați un SMS cu conținutul 831 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
(Donațiile parvenite în urma apelurilor telefonice, se împart echivalent la toate cazurile active)

Pentru mai multe posibilitati de donarehttps://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mihaela-axenti-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!