Din inimă pentru Sebastian Popovici

Mă numesc Popovici Adriana și sufăr de diabet zaharat pe insulina tip 1. Sunt mama unui băiețel Sebastian ( 20 mai 2021), primul copil care a fost dorit din toată inima mea.

La 24 de săptămâni de sarcină mi s-a spus că băiatul din burtica mea are probleme la inimă, Tetralogia Fallot și va trebui să fie operat. După naștere, ni s-a comunicat că operația o vor efectua la 9 luni, însă la 6 luni, Sebastian s-a simțit mai rău și am fost internați la Spitalul Republican și începuse pregătirile pentru oprație.

Cu o zi înainte s-a făcut caterizarea și s-a depistat un caz foarte rar de boală, despre care doctorul mi-a spus că așa operație a fost ultima în anul 1998. Ca să îmi poată opera copilul, e nevoie de mai multă informare și pregătire.

Operația peste hotare ne costă 17500 euro. Rog din suflet, să mă ajutați cu ce puteți, pentru că sunt cheltuieli mult prea mari pentru noi. Suntem o familie de muncitori, însă acum nu reușim să strângem rapid suma necesară. Vă rog mult să mă ajutați să-mi salvez copilul.

Expediați un SMS cu conținutul 825 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
(Donațiile parvenite în urma apelurilor telefonice, se împart echivalent la toate cazurile active)

Pentru mai multe pisibilități de donare intrați aici https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-sebastian-popovici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!