Diploma Guvernului de gradul II decernată doamnei Cojocaru Maria

 

Pentru contribuție substanțială la dezvoltarea tinerii generații în spiritul valorilor naționale și universale, consecvență în promovarea și implementarea politicilor educaționale, responsabilitate și profesionalism, peste 70 de cadre didactice de la diferite instituții de învățământ au primit Diploma Guvernului Republicii Moldova.

Distincțiile au fost înmânate pe 4 octombrie, de către ministrul Educației, Culturii și Cercetării Monica Babuc, în contextul marcării Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ. Diploma Guvernului de gradul II a fost decernată doamnei Cojocaru Maria, director al Liceului Teoretic ,,M. Sadoveanu” din or. Hâncești.

HN24 precizează că în cadrul festivității de înmânare a premiilor Concursului republican „Pedagogul anului”, ediția 2018 la categoria „Profesorul anului” Premiul II a fost oferit lui Mandiș Sergiu, profesor de istorie, grad didactic I, Liceul Teoretic „Ștefan Holban”, s. Cărpineni, r-nul Hâncești.

70 de profesori au primit Diploma Guvernului. Vezi lista celor mai buni pedagogi din țară

surse:Unica.md,Diez.md

 

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !