Știri din Moldova

Doi copii aflați pe o trotinetă electrică au fost loviți de o mașină

Doi minori, în vârstă de 11 și 12 ani, au fost implicați într-un accident grav când au fost loviți de o mașină în timp ce se plimbau pe o trotinetă electrică împreună.

În dimineața zilei de 11 aprilie, la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Alexandru cel Bun din orașul Ungheni, a avut loc un incident tragic. Conform informațiilor furnizate de ofițerul de presă de la IP Ungheni, Cristina Vicol, un bărbat în vârstă de 66 de ani conducea mașina implicată în accident. Din păcate, acesta nu a observat în timp util cei doi copii, care se deplasau cu trotineta electrică pe strada principală, și nu le-a acordat prioritate, lovindu-i în plin.

Este important să se atragă atenția asupra siguranței copiilor și a regulilor stricte de utilizare a trotinetelor electrice. Este o tragedie că acest incident a avut loc, iar faptul că unul dintre minori a fost transportat la spital subliniază gravitatea situației. Inițierea unei anchete penale este un pas necesar pentru a stabili responsabilitățile în acest caz.

Recomandările autorităților pentru părinți și pentru cei care folosesc trotinetele electrice sunt foarte importante pentru prevenirea unor astfel de accidente în viitor. Respectarea regulilor de siguranță, inclusiv purtarea echipamentului de protecție și evitarea deplasării printre mașini, poate reduce semnificativ riscul de accidente. Siguranța copiilor trebuie să fie prioritatea noastră comună.

sursa : echipa.md

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!