Drumul spre şcoală, sigur. Campania ,,Bunicii grijulii” în plină desfășurare la Hînceşti

   

 

 

 

În primele ore ale dimineții, membrii echipei „Bunicilor Grijulii”, alături de angajații Inspectoratului de Poliție Hînceşti au sporit siguranța copiilor la trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățământ din mun. Hînceşti.

Astfel, realizând scopul principal al acestui proiect benefic, siguranța celor mici care ajung singuri la școală și pentru a le facilita trecerea drumului în apropierea școlilor. În cadrul acestei acţiuni şi conducătorii auto sunt atenţionaţi să acorde maximă prudenţă în timpul traficului rutier, în special la trecerile pietonale.

Fotografia postată de Inspectoratul de Politie Hincesti.

,,Bunicii grijulii” reprezintă o campanie de promovare și asigurare a securității celor mici, atunci cînd sunt în drum spre școală sau spre casă şi este inițiată de Poliția Republicii Moldova, cu preluarea experienței din Italia.

Fotografia postată de Inspectoratul de Politie Hincesti.

Dacă şi bunicii tăi sunt la fel de grijulii, îi aşteptăm în echipa noastră. De asemenea, fiecare cetățean poate face parte din grupul „Bunicii Grijulii” de pe facebook sau să lase un mesaj la adresa electronică: buniciigrijulii@gmail.com.

 

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.Mariana Cociu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !