FC Petrocub Hâncești a efectuat primele achiziții ale verii

   

 

 

FC Petrocub a efectuat primele achiziții ale verii, Fundașul Ion Sandu, mijlocașul ofensiv Sergiu Matei și atacantul Grigore Coșcodan sunt transferurile efectuate de FC Petrocub în această săptămână. Ion Sandu are 25 de ani. În Divizia Națională a jucat pentru Costuleni, Speranța Crihana Veche, Academia și Spicul. În sezonul trecut a marcat un gol în poarta lui Sfîntul Gheorghe.

Sergiu Matei are 26 de ani și a evoluat de asemenea la Speranța Crihana Veche, Academia și Spicul. Primul său gol în Divizia Națională l-a marcat însă pentru Sfîntul Gheorghe în 2012, în poarta lui FC Tiraspol. Matei a înscris până acum 8 goluri în Divizia Națională.

Grigore Coșcodan are 18 ani și a fost transferat de la Sheriff. În 2016 a jucat titular în cele 3 meciuri ale naționalei U-17 în preliminariile Campionatului European. Petrocub va susține următorul meci în Divizia Națională pe 1 iulie, la Hîncești, împotriva lui Zimbru. Meciul va începe de la ora 20:00.

 

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !