FC Petrocub Hâncești și-a aflat echipa adversară pentru Liga Europei

   

 

 

Astăzi, în orașul elvețian Nyon, a avut loc tragerea la sorți a primei runde de calificare a Ligii Europei. Echipa adversară în Liga Europei este echipa FC Osijek.
Adversara echipei Petrocub din primul tur preliminar al Ligii Europa, Osijek a fost fondată în 1947.

În 1999, echipa a câștigat Cupa Croației, iar în 2012 a disputat finala. Osijek este antrenată din septembrie 2015 de fostul tehnician al Sheriffului, Zoran Zekic, fiind deținător al Cupei Moldovei în 2015.

În sezonul trecut al Ligii Europa, Osijek a ajuns până în play-off. A eliminat pe rând formațiile Santa Coloma (Andorra) cu 6-0 la general, Luzern (Elveția) cu 3-2 la general, PSV Eindhoven (Olanda) cu 2-0 la general. În play-off, Osijek a pierdut meciul de acasă cu Austria Viena, scor 1-2, dar în retur s-a impus cu 1-0 în deplasare, fiind elimată din competiție.

Alături de Dinamo Zagreb, Hajduk Split și Rijeka, Osijek niciodată nu a retrogradat din prima ligă croată.
Meciurile vor avea loc pe 12, respectiv 19 iulie.

 

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !