Femeie din Sărata-Galbenă i-a aplicat cumnatului mai multe lovituri cu toporul

În seara de 5 august 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit un apel telefonic precum că într-o localitate din r-nul Hîncești, care a comunicat că, o femeie i-a aplicat lovituri cu toporul în regiunea capului cumnatului său.

La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că la domiciliu, într-o localitate din raionul Hîncești, o femeie în vârstă de 51 ani a consumat băuturi alcoolice împreună cu cumnatul său, de 45 ani, după care ultimul a adormit.

În timp ce cumnatul dormea, doamna l-a lovit cu toporul de mai multe ori în regiunea capului și peste diferite părți ale corpului. La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, care a acordat ajutor medical bărbatului, ulterior victima a fost transportata la Spitalul raional Hîncești. Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

3 thoughts on “Femeie din Sărata-Galbenă i-a aplicat cumnatului mai multe lovituri cu toporul

  • Pingback: relx

  • Pingback: nova88

  • 2021-11-19 at 04:21
    Permalink

    613627 76420whoah this blog is magnificent i enjoy reading your posts. Keep up the wonderful function! You know, lots of men and women are searching around for this information, you could assist them greatly. 548205

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!