Știri din Moldova

Femeie lovită mortal de un microbuz pe trotuar

Femeia lovită mortal de un microbuz pe trotuar, în această dimineață, în proximitatea Procuraturii raionale Strășeni, s-a dovedit a fi angajată a Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.

Femeia în vârsta de 67 de ani, activa în calitate biolog în Laboratorul de încercări chimice și măsurări instrumentale al instituției.

Potrivit unui necrolog al ANSP, aceasta a fost un om și un specialist de valoare, cu un caracter deosebit care a activat cu responsabilitate și profesionalism, dedicând 40 de ani din viață serviciului de sănătate publică.

„Doamna Raisa Stoicov s-a născut pe data de 30 decembrie 1956, în raionul Ungheni, localitatea Semeni. Și-a început activitatea profesională după absolvirea universității, în anul 1983. În anul 1984 a fost angajată în cadrul Serviciului sanitaro-epidemiologic din Strășeni, unde a activat până în anul 1988. Din 1988 și până în prezent a activat în calitate de medic laborant (biolog) în cadrul Laboratorului de încercări chimice și măsurări instrumentale, compartimentul toxicologia polimerilor al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Pe parcursul întregii sale activități, Raisa Stoicov s-a prezentat drept un specialist bine pregătit, cu inițiativă și principialitate în lucru. De asemenea, a dat dovadă de disciplină și atârnare conștiincioasă față de obligațiunile sale, îmbunătățindu-și în mod constant nivelul profesional de cunoștințe în cadrul cursurilor de perfecționare și specializare”, se arată în necrolog.

Amintim că victima se deplasa pe trotuar Aceasta se când a fost lovită de un microbuz de marca Mercedes Sprinter, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 68 de ani, în timp ce efectuat o manevră de deplasare cu spatele în timp ce ieșea din parcare când a lovit femeia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!