Filmul Scene Logăneştene.Campania de strângere de fonduri se încheie în 48 de ore

   

 

 

 

Campania de strângere de fonduri pentru filmul  Scene Logăneștene se încheie în  48 de ore. Proiectul este gata să intre în etapa de post-producție, ceea ce presupune recompensarea actorilor si remunerarea  echipei responsabile pentru montaj, sunet, muzică și imagine.

Cei care doresc să susțină realizarea acestui film sunt încurajați să acceseze link-ul de mai jos pentru a afla  mai multe detalii. Diverse recompense îi așteaptă pe cei care vor dona, printre care și accesul la film înainte de lansarea oficială.

https://www.indiegogo.com/projects/scene-logane-tene-a-feature-film-cinema/x/18345457

Filmul  evidențiază într-o formă poetică singurătatea umană. Ficțiunea a prins viață datorită implicării active a oamenilor din satul  Logănești.  200  de săteni au devenit actori, fiecare dintre ei jucând pentru prima dată în fața camerei de filmat. Procesul de filmare s-a desfașurat pe o perioadă de 9 luni.

Proiectul cinematografic realizat în Republica Moldova a atras până în prezent atenția presei, radioului și televiziunii.

Dacă doriți să contactați echipa filmului o puteți face intrând pe pagina de facebook Scene Logăneștene sau la adresa de mail: sceneloganestene@gmail.com

Scene Logăneștene – Indiegogo Crowdfunding Campaign from Nicolae Gaburici on Vimeo.

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.Mariana Cociu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !