Hai Moldova ! Hai Hâncești !

 

 

Rămânem la dispoziția dvs pentru orice neclarități prin intermediul coordonatorului local al raionului Hînceşti-Ciobanu Sanda,date de contact:tel.061044612,e-mail:alexandrasveatoslav@gmail.com

Pe data de 15 septembrie 2018, peste 300 milioane de oameni din 150 țări vor participa la acțiuni de curățenie în cadrul inițiativei “World Clean Up Day”. Mișcarea socială “Hai Moldova” este parte acestei inițiative și își propune să mobilizeze cel puțin 100 mii cetățeni pentru colectarea a peste o mie tone de deșeuri din natură și spațiile publice din toată țara.

Având în vedere experiența pozitivă din anii precedenți, lansăm, și de această dată, o invitație către mediul de afaceri pentru implicare și colaborare. Mai jos vă prezentăm câteva opțiuni prin care puteți contribui la această inițiativă:

• Participarea la curățenia din 15 septembrie împreună cu angajații companiei
(înregistrarea prealabilă se va face aici: haimoldova.md/interprinderi)
• Donații de materiale pentru ziua curățeniei (e.g. saci pentru gunoi, mănuși)
• Ajutoare financiare cu care ar urma:
o Să acoperim cheltuieli legate de ziua curățeniei
o Să desfășurăm campanii de informare și responsabilizare a cetățenilor în celelalte zile (e.g. reducerea poluării, sortarea și reciclarea deșeurilor)
• Orice alte contribuții (e.g. transport, mediatizare, suvenire, apa pentru voluntari, și altele)

Puteți afla mai multe despre inițiativă pe pagina oficială sau contactându-ne direct. Vom fi bucuroși să răspundem la întrebările dvs. sau să discutăm despre modalități de colaborare.
Rămânem la dispoziția dvs pentru orice neclarități prin intermediul coordonatorului local al raionului Hînceşti-Ciobanu Sanda,date de contact:tel.061044612,e-mail:alexandrasveatoslav@gmail.com
Vă așteptăm alături de noi și vă mulțumim anticipat pentru implicare.

Echipa “Hai Moldova”

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !