Hantea Nicolae se pregătește de duelul cu Vlad Cucoara

Vulturii revin în cușcă ! Hantea Nicolae se pregătește de duelul cu Vlad Cucoara ! Tânărul de 20 ani a obținut multiple distinctii la campionatele republicii ,se mândrește cu titlul “Cel mai bun luptător amator pe MMA , 2 victorii la nivel profesionist si o țintește pe a treia .

Sportivul va participa la turneul Eagles Next Level, care se va desfăşura la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu, pe 13 Martie 2021 şi va da piept cu adversarul Vlad Cucoara într-un superfight al categoriei uşoare. “Doar prin munca , ambiție si o doza buna de sprijin ajungem la victorie .

Sunt ferm încrezut în puterile mele , vă promit o luptă spectaculoasă cu un triplu câștig. Sunt pregătit foarte bine fizic și moral. Urmăriți lupta pe feafights.tv va Multumesc ca-mi sunteți alaturi , in special familiei si antrenorilor !” a declarat Nicolae Hantea pentru HN24.

Nicolae a studiat la gimnaziul din Mingir, după care și-a făcut studiile la Liceul internat municipal cu profil Sportiv. A jucat rugby 2 ani  pentru naționala Moldovei, după care a început să practice artele marțiale mixte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!