Hîncești24 a semnat un Acord de Colaborare cu Point.md

 

   

 

Hîncești24 (HN24) a semnat astăzi un acord de colaborare cu point.md, iar asta înseamnă că contentul original HN24 v-a fi preluat și de point.md și invers.Aceasta înseamnă că informațiile publicate de noi vor apărea la ei pe site, ceea ce va aduce la informarea cetățenilor nu doar din Hîncești dar și din întreaga Republică.Acest site face parte din familia Simpals (999.md)(afisha.md)(fosfor.md)(votum.md).

Point.md este un internet-portal autohton, lansat în anul 2006 de către compania Simpals. Acest site reprezintă, de fapt, cea mai mare platformă de știri și divertisment din MoldNet. Point.md se află în Top 5 cele mai accesate site-uri de știri/mass-media și divertisment din țară.Lunar, site-ul este vizitat de 950 de mii de utilizatori unici. În medie, de serviciile site-ului se folosesc 100 000 de utilizatori din Moldova.

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

 

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!