Împreună pentru azilul de bătrâni din s. Sărata-Galbenă

Dragi oameni, zilele trecute am fost in vizită la azilul de bătrâni din s.Sărata-Galbenă, raionul Hâncești. O vizită cu emoții pe alocuri triste, dar și bucuroși am fost să vedem că bătrânii rămași unii pe drumuri, alții singuri și-au găsit adăpostul și alinul la acest azil.

Am văzut cât de atent și grijuliu este personalul cu acești bătrâni. Dar, din păcate, cea mai stringentă problemă cu care se confruntă acest azil și nu fac față situației, sunt condițiile din camerele unde stau acești bătrâni.

Crăpăturile din pereți, geamurile vechi, podeaua rece, cel mai bine se resimte pe perioada rece a anului, atunci când din cauza acestor condiții temperaturile în camere sunt scăzute.

Apelăm la bunătatea și mărinimia oamenilor de bună credință, să le putem oferi condiții umane pentru acești bătrâni. Unii rămași singuri, alții părăsiți și-au găsit alinul aici, la acest azil și ne dorim din tot sufletul ca anul acesta, sărăbătorile de iarnă pentru ei să arate altfel, nu cu lacrimi de singurătate dar cu lacrimi de fericire că nu sunt uitați.

Din inimă vă rugăm să fiți alături de acești bătrâni al acestui azil.

Expediați un SMS cu conținutul 688 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
(Donațiile parvenite în urma apelurilor telefonice, se împart echivalent la toate cazurile active)

Mai multe posibilitati de a dona gasiti aici https://www.caritate.md/donations/impreuna-pentru-azilul-de-batrani-din-s-sarata-galbena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!