Împreună pentru o educație de calitate! Conferința Raională Hâncești

 

 

La data de 23 august, 2018 în incinta L.T.”M.Eminescu”, Hîncești a avut loc Conferința Raională Anuală cu genericul “ Împreună pentru o educație de calitate”
La lucrările conferinței au participat manageri ai instituțiilor preșcolare și școlare, pedagogi, elevi și părinți. Invitați de onoare în cadrul acestui forum important au fost Președintele raionului, Ghenadie BUZA, Vicepreședintele raionului Vera TĂNASE , Primarul mun.Hîncești Alexandru BOTNARI, Șefa dir. De Învățămînt, d.na Valentina TONU.

Fotografia postată de Primăria Municipiului Hâncești.

Raportul de bază privind activitatea sistemului educațional din raion în anul precedent de studii a fost prezentat de către Valentina Tonu, șefa Direcției De Învățămînt.
Au fost evidențiate atât realizările și succesele frumoase obținute în anul de studii 2017-2018, cât și problemele cu care s-au confruntat cadrele didactice din raion.
Alexandru Botnari, Primarul mun.Hîncești, în discursul său, a motivat cadrele didactice , precum și părinții să fie uniți să existe o bună colaborare și cu Administrația Publică Locală pentru a obține rezultate mai bune în domeniul învățămîntului, să investim în tinerii noștri care sunt viitorul raionului, municipiului.
A îndemnat la fel , pedagogii ca să educăm copii să devină patrioți, pentru că toate investițiile care se fac , pentru comunitatea noastră, devin inutile , dacă tinerii pleacă.

“Numai împreună, umăr la umăr v-om schimba lucrurile spre bine”.
La finele Conferinței a fost aprobat unanim Proiectul de Rezoluție, ce va fi un suport normativ pentru organizarea un proces educațional de calitate în noul an de studii 2018-2019.

Fotografia postată de Primăria Municipiului Hâncești.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

 

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !