În raionul Hîncești un tată și-a împușcat mortal fiul de 18 ani

  

 

La 23 septembrie 2019, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești, a parvenit apelul telefonic prin intermediul 112, precum că într-o localitatea din raionul Hînceşti, la domiciliu a fost depistat cadavrul unui băiat în vîrstă de 18 ani. La faţa locului s-au deplasat grupul operativ în componență deplină şi conducearea Inspectoratului de poliţie.

Fiind efectuate cercetările la faţa locului, examinarea cadavrului și audiați martori s-a stabilit că aproximativ pe la orele 19.20 min, la domiciliu, un bărbat în vîrstă de 45 ani, în urma unui conflict cu fiul său în vîrstă de 18 ani, a efectuat o împușcătură dintr-o armă cu țeavă lisa în direcția ultimului, în urma traumelor primite tînărul a decedat pe loc. Arma este deținută ilegal de bănuit , care a fost ridicată de la fața locului. Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală, bănuitul a fost stabilit şi reținut în baza art. 166 CPP. La moment se efectuează acțiuni de urmărire penală, în vederea ridicării urmelor infracțiunii şi stabilirii tuturor circumstanțelor. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Nina Cotovanu, Luminița Smoleanic, Raphael Leontin Mircea,Lia Aminov, Marian Ion.Valeriu Nacu,Silvia Braga,Alina Bagrin, Lara Prochina,Elena Cociu. Sergiu Dan.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră
Citește !  Un băiețel de 3 ani găsit la Hâncești ! Se caută părinții

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!