Încă un accident cu implicarea unui hipomobil de data aceasta în Sărata-Galbenă

 

 

 

 

La 17 aprilie 2019, în jurul orei 12:00, în strada satului Sărata-Galbena, traseul R-33, raionul Hîncești s-a produs un accident rutier cu implicarea unui mijloc de transport cu tracțiune animală. Un bărbat, în vârstă de 60 ani, locuitor al s. Sărata-Galbena, efectuând o manevră la stînga cu hipomobilul ignorînd cerințele punct.39/1 al RCR. a tamponat un automobil de model Ford, ce se deplasa regulamentar, la volanul căruia se afla o doamnă, în vârstă de 25 ani, locuitoare al raionului Cantemir.

Ambii conducători au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0.00 mg/l. Persoanele implicate în accidentul rutier nu au avut nevoie de îngrijri medicale. Mijlocul de transport cu tracțiune animală nu deține înregistrare la APL. Poliția cercetează cazul.

Conducătorul mijlocului de transport care se face vinovat de producerea accidentului rutier va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional al RM. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !