Incendiu ! O persoană găsită carbonizată

 

 

 

 

Astăzi în orele dimineții, a fost solicitată intervenția pompierilor la un incendiu produs în satul Cneazevca raionul Leova, tot odată a fost solicitat și ajutorul pompierilor din mun. Hâncești, la fața locului sau deplasat două autospeciale care  reușit să stingă focul. Din încăpere a fost scoasă și butelia de gaz care ar fi putut provoca o explozie.

Din nefericire în locuința unde sa produs incendiul, a fost găsită o persoană carbonizată este vorba despre un bărbat de 74 de ani. Potrivit martorilor este vorba despre o persoană cu dizabilități care de multe ori fuma în încăpere, iar incediul s-ar  fi produs de la un muc de țigară. Urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii incendiului.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !