Informații despre Complexul locativ ,, HÎNCEȘTI PARC RESIDENCE “

Informații despre Complexul locativ ,, HÎNCEȘTI PARC RESIDENCE ” Construim pentru generații! Companie de construcții ; Palisandor& CO”SRL Agenția Imobiliară Family Property vă oferă cu EXCLUSIVITATE posibilitatea de a deveni proprietarul unui imobil de la inceputul construcției.

Localizare; „ HINCEȘTI PARC RESIDENCE ” este amplasat în cea mai liniștită și curată zonă cu o privelişte de poveste, la doar câţiva paşi de parcul municipal Hînceşti , departe de gălăgia și aglomerația oraşului , dar în acelaşi timp la o distanţă de câteva minute până în centrul municipiului.

Caracteristica ; Blocul locativ este compus din DOAR 14 apartamente stilate modern din materiale de construcţii de ultima generaţie. Rezistenţa- carcasa ,beton armat prin tehnologie diafragme cu planşeu continu cu grosimea finală de 350mm. ,, HINCEȘTI PARC RESIDENCE ” vă oferă posibilitatea de a duce un mod de viaţă sanatos ,la demisol veţi dispune de sală de sport cu bazin.Parcare gratis atit pentru dumneavoastră cit si pentru oaspeţi. Pentru copii este organizat un teren de joacă . Oferim sistem de supraveghere video,linie telefonică ,tv si internet.

Specificaţii tehnice:
1.Incercand să satisfacem toate gusturile clienţilor noştri ne-am propus să lăsăm fiecarui proprietar dreptul de a-şi putea alege din timp pînă a fi finisată construcția conform proiectului,amenajarea pereţilor interiori ale apartamentului absolut gratuit după placul său!
2.Pereţii interiori si exteriori din caramidă BRICSTON cu grosimea de 300 mm cu izolare fonică şi termică sporită.
3.Fasada casei va fi izolată cu vată minerală ecologică cu grosimea de 120 mm 4.Fasada blocului va fi placată cu piatră elestică spaniolă cu termen de expolatare nelimitat. 5.Geamurile eco fabricate din profil SALAMANDER cu 7 camere.
6. Uşa la intrare bronată cu grosime de 90mm cu lacăt ce va oferă securitate maximă al propriul apartament .
7. Bucătăria,baia si blocul sanitar cu pardosea încălzită absolut GRATUIT ,opţional se poate realiza încalzirea celorlalte spaţii din apartament. Descrierea apartamentelor: Locuințele vor fi complet finisate și racordate la apă, canalizare, gaz și curent electric. Sistemul de încălzire va fi conectat la cazan Wisman german cu condensat cu economie de 30% si calorifere din aluminiu .

Toate apartamentele dispun de balcon, iar locuințele ultimului etaj includ și o terasă spațioasă de circa 40m2. Metode de achiziționare: Achitarea în rate,credite ipotecare,proiectul Prima Casă .La fel aveați șansa de a achita după un grafic individual . Preţul apartamentelor variază in funcţie de suprafaţa utilă a fiecarui apartament.

Preţul pe metrul pătrat util este de 700€ până la 01:07:2020 puteţi deveni proprietarul unui apartament amplasat în cea mai reușită zonă din Hînceşti. Darea în exploatare 01:12:2021.
Mai multe informații despre apartamente, schițe, materiale de construcții modul de achitare și finisaje vă oferim la telefoanele:
0781-71-021 Ana
0699-769-49 Victor

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră