Inspectoratul de Poliţie Hânceşti a desfăşurat operaţiunea specială „AUTOBUZ”

 

 

 

În perioada 31 octombrie – 13 noiembrie 2018, Inspectoratul de Poliţie Hînceşti a desfăşurat operaţiunea specială „AUTOBUZ”

Această operaţiune este aplicată pentru diminuarea accidentelor rutiere cu implicarea autovehiculelor antrenate în transportul public de călători.
În acest context, astăzi 13 noiembrie, specialistul superior auto de stat al Serviciului de supraveghere tehnică şi accidente rutiere al Inspectoratului de Poliţie Hînceşti, inspector superior Nicolae Gunea a efectuat controlul unităţilor de transport la Baza de Transport Auto – 37 din municipiul Hînceşti în scopul siguranţei traficului rutier la transportarea pasagerilor.

Totodată, medicul a verificat starea de sănătate a şoferilor iar mecanicul auto şi inginerul pe securitatea rutieră şi securitatea în muncă au verificat starea tehnică a unităților de transport înainte de plecare pe rută conform prevederilor al Regulamentului cu privire la supravegherea tehnică aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.415 din 08.04.2003.

Ulterior, Poliţia a verificat şi echiparea microbuzelor cu pneuri de iarnă. Inspectoratul de Poliţia Hînceşti recomandă conducătorilor auto să respecte cu maximă stricteţe regulile de circulaţie şi principiile de conduită preventivă.

Fotografia postată de Inspectoratul de Politie Hincesti.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !