Inspectoratul de Poliție prezent la ședința Consiliului raional Hâncești

 

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Hînceşti au prezentat în cadrul şedinţei cu Administraţia Publică Locală :
procedura de înregistrare şi evidenţa a vehiculelor cu tracţiune animală conform Hotărârii Ministerului Agriculturii şi Alimentaţiei cu nr.1074 din 30.12.2013,
prezentarea rezultatelor examinării trecerilor pietonale din adiacentul instituţiilor de învăţământ din raionul Hînceşti.

Astfel poliţia atenţioneză că proprietarii de vehicule cu tracțiune animală sunt obligaţi să înregistreze/reînregistreze hipomobilele înainte de a le pune în circulaţie la autoritatea(APL) unde îşi au domiciliul. În cazul nerespectării modului de înregistrare/reînregistrare persoanele vor fi sancţionate conform art.245 al Codului cu privire la contravenţie al RM.

Totodată, în cadrul şedinţei s-a discutat despre identificarea punctelor periculoase de traversare a străzilor în cadrul demarării noului an academic din adiacentul instituțiilor de învățământ din raionul Hîncești.

În urma examinării trecerilor pietonale din adiacentul instituțiilor de învățământ au fost depistate că marcajele rutiere necesită a fi reînnoite. Pentru excluderea acestor nereguli, Inspectoratul de Poliție Hîncești a înaintat demersuri și prescripții, în urma cărora parțial au fost lichidate neajunsurile sesizate prin reînnoirea a 7 treceri pietonale din adiacentul instuțiilor de învățământ.

Tot în acest context pentru eficientizarea lucrului în acest domeniu împreună cu administratorii drumurilor a fost creat un grup de lucru și s-a verificat corespunderea amenajării trecerilor pietonale unde încălcări nu au fost depistate.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !