IP Hâncești: Ziua Internațională a Persoanelor în Etate

 

 

Ziua Internațională a Persoanelor în Etate Cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice în scuarul Conacului Manuc Bey din mun.Hîncești, Consiliul Raional Hîncești în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Hîncești au desfășurat un eveniment cultural artistic consacrat ”Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate”.

La eveniment au fost prezenți Preşedintele raionului Hînceşti, dl.Ghenadie Buza, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dl. Ion Mereuţa, persoanele în etate, angajații din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești precum și ”Bunicii Grijulii” din teritoriul administrativ.

Invitații au avut parte de un program artistic la care au evoluat elevii din cadrul instituțiilor de învățământ din mun. Hîncești dar și Corul Veteranilor din raionul Hîncești. Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate – este un prilej de reflecție asupra condiției sociale a celor care au dat viață, au crescut și au educat generațiile viitoare.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !