La Oficiul Poștal din Hîncești a fost numită “Oaie Proastă”

   

Buna am si eu o plangere sa intamplat acu 30.de min la noi la posta si asa nu voi lasa dar vreau sa stie toti!!
deci ma ocup cu un mic bissnes ca sa fie pe scurt marfa de la aliexpress.deci mereu iau pachete stiu de toata sistema!!
mia venit de la posta mesaje ca am pachete unu ieri azi al doilea..ieri eram la munca naveam cum sal iau…am mers azi dupa ambele..
dupa ce ma mutau de la un ghiseu la altu(dau sa anunt ca stiu clar la care ghiseu trebuie sal iau)
dar era o doamna la ambele..imi da numai un pachet lam intrebat de al doilea mia zis ca lam luat ieri!!zic doamna nu are cum ca am fost la munca
si nimeni in afara de mine cu buletinu meu nul ia!!!
mia zis semneazate pt asta ca am treaba.. am rugat destul de frumos sami deie detalii de cine mia luat pachetu de ieri si cum sa se intimple asta!!
mia zis hai semneazate si nu tine randu..repet iar doamna va rog frumos datimi datele omului ceva ca e vb de bani destui care iam virit pt pachetele astea..
a inceput sa tipe si a plecat la alt ghiseu!!mam dus acolo si am rugat frumos inka odata sami deie datele daca nu sami deie cartea de reclamatii
si deci raspunsu ei a fost:dute de aici oaie proasta!!!!…cum asa ceva?  de cand e asa ceva??sa fiu facuta in tot felu fara a zice nik de rau??
am ramas fara pachete..da mia aruncat intrunt final cartea de reclamatii ca am zis nu plec…eu asa nu las…o cheama Tataru Liliana …
va rog sa postati si voi stirea o puteti scurta!!dar asa nu trebuie de lasat si la oaie proasta care mi la spus doar atunci miam permis sa ridic vocea dat fara sa o insult!!!
Mesaj expediat de Sve Tyk

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL, Susține echipa HN24.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!