“Mami eu voi muri?” un copil de 6 ani are nevoie de ajutor

“Mami eu voi muri?” . Intrebare care doare si care nu ar trebui sa o simta si sa o traiasca nici o mama, nici un parinte si nici un copil… Catalin are 6 ani si de nenumarate ori o intreaba pe mami daca va supravietui… Draga donator , te rugam din suflet sa ne acorzi cateva minute din timpul pretios, pentru ca Catalin si cu parintii lui ne roaga disperat sa nu ii lasam in aceasta lupta grea pentru a-si salva viata.  Zilele trecute, medicii au anuntat parintii ca unica sansa, este transplantul de maduva…

Tratamentul impreuna cu transplant ajunge la 112.000 dolari si astazi va rugam sa fim ingerii pazitori lui Catalin,  va rugam sa ne fiti alaturi si sa daruim acestui baietel sansa sa traiasca si el, sa aiba si el o copilarie unde sa alerge, sa zburde, sa se joace cu prietenii, sa nu stie ce inseamna atata durere fiind la varsta de doar 6 ani, pentru ca este un copil si ca si toti altii … Cancerul nu e un verdict, el poate fi invins, si va rugam din suflet, din numele parintilor, caci ei ajuns sa fie si mai disperati.

Va rugam  sa ne unim fortele, bunatatea, Credinta, Speranta intr-un tot intreg si sa-i raspundem lui Catalin ca poate iesi un invingator, ca poate veni acasa sanatos,  pentru ca durere straina nu exista. O picatura de bunatate omeneasca inainte de cele mai mari sarbatori crestine, in SAPTAMANA MARE, are mare nevoie Catalin. Viata lui Catalin poate fi salvata, dar fara noi aceasta sansa, micutul ar putea-o pierde… Cat puteti si cat va lasa inima, puteti dona aici din orice colt al lumii:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-catalin-boicu

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=nVO-L3TdzDY[/embedyt]

4 thoughts on ““Mami eu voi muri?” un copil de 6 ani are nevoie de ajutor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!