Știri din Hîncești

Minor împușcat în picior pentru că a agresat proprietarul casei

Minor împușcat în picior pentru că a agresat proprietarul casei. La 09 aprilie 2021, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești, a parvenit un apel telefonic de la un bărbat, în vărsta de 43 ani, domiciliat într-o localitate din r-ul Hîncești (Cărpineni), care a care a comunicat că, părinții săi au fost agresați fizic. Imediat după primirea informației, la fața locului s-a deplasat polițiștii pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că un tînăr, în vârstă de 17 ani a pătruns fără permisiune în gospodărie, ulterior, tînărul l-a agresat pe proprietarul casei, în vîrstă de 67 ani, iar pentru a se apăra, bărbatul a efectuat o împușcătură în piciorul agresorului, din arma de model ,,Bernazili,, deținută legal.

Ulterior, tînărul a fost preluat de Serviciul de Urgență și transportat la Spitalul raional Hîncești. Angajații Inspectoratului de poliție Hîncești întreprind măsuri de stabilire a tuturor circumstanțelor. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!