Știri din Hîncești

Minor lovit pe trecerea de pietoni de un automobil în Hîncești

La 4 decembrie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hânceşti a parvenit o înștiințare telefonică, precum că în strada Mihalcea Hîncu din mun. Hîncești, la trecerea de pietoni o persoană de gen femenin, a fost tamponată de un automobil. La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că în mun. Hîncești, strada Mihalcea Hîncu, un bărbat de 26 ani, fiind la volanul unui automobil „Skoda Octavia”, ajungînd în preajma nemijlocită a trecerii pietonale din neatenție a tamponat un pieton de 13 ani, care se afla angajată în traversarea părții carosabile regulamentar la trecerea pietonală. În urma tamponării minora a fost transportată la Spitalul Raional Hîncești, pentru îngrijiri medicale.

Totodată, conducătorul auto a fost supus testării alcoolscopice, pentru stabilirea gradului de alcoolemie, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!