Noi detalii despre tracigul accident unde o tânără de 22 de ani a decedat

Au apărut noi detalii despre tracigul accident de ieri-seara din localitatea Călugăru, Fălești, unde o tânără de 22 de ani a decedat, după ce a fost spulberată de pe trecerea de pietoni de un automobil care se deplasa cu viteză excesivă.

Sursele Pulsmedia menționează că bărbatul de 45 de ani, care se deplasa la volanul automobilului de marca Toyota Avensis, s-ar fi aflat în mașină cu familia sa, soția și doi copii minori. Aceleași surse au ținut să precizeze că după accident, șoferul nu a fost reținut pentru 72 de ore pentru că ar fi acceptat să colaboreze cu ancheta. Am încercat să obținem o confirmare a acestui fapt, însă ofițerul de presă al IGP, Silvia Vetcu, a refuzat să ne răspundă la această întrebare. Vetcu susține că: „Aștept acordul conducerii și apoi va transmit informația. Sau va fi plasată pe pagina poliției”.

Tânăra de 22 de ani s-a dovedit a fi o locuitoare a satului Călinești, din același raion, iar potrivit unor localnici din Călugăru, recent, împreună cu iubitul ei și-ar fi oficializat căsătoria la starea civilă și s-ar fi cununat și la biserică, după care tânărul soț a plecat la muncă peste hotare pentru a aduna bani de nuntă. Mama tinerei la fel, se află la muncă peste hotare.

Din imaginile captate de către camerele de supraveghere, în posesia cărora a intrat redacția PulsMedia.MD, se vede că tânăra se afla regulamentar pe trecerea de pietoni, când a fost lovită din plin de automobilul Toyota a cărui șofer cel mai probabil circula cu viteză excesivă. Impactul a fost unul destul de violent, în urma căruia tânăra a fost aruncată la câțiva metri și a ajuns într-un șanț de pe acostament.

sursa pulsmedia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!