Nova Poshta în Hâncești: Servicii de livrare a coletelor în orice punct al  Moldovei

În luna August, Nova Poshta Moldova și-a deschis ușile noului oficiu poștal pentru toți locuitorii orașului Hâncești. La moment, compania dispune de o rețea de 27 oficii poștale în 16 orașe ale Moldovei și planifică să-și dubleze numărul de oficii. În același timp, Nova Poshta își extinde portofoliu de servicii pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice pentru ca toți locuitorii Moldovei să benificeze de servicii de livrare calitative și rapide.

Compania Nova Poshta Moldova oferă servicii de livrare a docuementelor și coletelor în orice punct al Moldovei, din/în Ucraina, livrarea documentelor în 95 de țări ale lumii cât și livrarea cumpărăturilor din magazinele online din SUA, achitarea serviciilor lunare, livrarea coletelor de pe magazinele onlien Make Up și Iherb.

Clienții pot alege metoda de livrare: prin curier până la ușa destinatarului ( de la adresă la adresă) sau prin rețeaua de oficii poștale ( de la oficiu poștal la oficiu poștal, de la oficiu poștal la adresă, de la adresă la oficiu poștal). Pentru comoditatea clienților, oficiile poștale activează după un program de lucru extins: de Luni până Sâmbătă de la 09.00 – 21.00, fără pauze și cozi de așteteptare.

De asemenea, în orice oficiu poștal se acceptă achitarea serviciilor lunare:
– Servicii comunale
– Telefonie mobilă și internet
– Credite
– Amenzi și plăți de stat
– Cumpărături online

Este nevoie de prezentat doar factura, iar operatorul va efectua achitarea și va elibera bonul de plată. Simplu, sigur și rapid.

În scopul de a presta servicii de calitate și livrare rapidă, operatorii oficilor poștale sunt instruiți, astfel, oricine poate aduce coletul, iar angajații Nova Poshta îl vor ambala corespunzător pentru ca coletul să ajungă în siguranță și vor completa toate documentele necesare. Iar pentru a solicita curierul la adreasa dorită este nevoie doar să completați cererea pe site – https://en.novaposhta.md/ sau să apelați la numărul 022 855 969.

Cu ocazia deschiderii oficiului poștal în Hâncești, Nova Poshta a pregătit cadouri ( un rucsac sportiv)  pentru toți cei ce vor  efectua livrări în luna Septembrie.

Adresa: Hincesti, Oficiul postal №1, str. 31 August 1989, 28

Găsește oficiu poștal pe hartă: https://novaposhta.md/departments?city=613ac110-1323-11e5-80d3-00155d3cd455&type=


Hai să facem cunoștință!
Nova Poshta în Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai actuale noutăți –

https://www.facebook.com/novaposhta.md

https://www.instagram.com/nova.poshta.moldova/

Site-ul oficial  pentru a afla tarifele și a înregistra comanda – www.novaposhta.md

Pentru a primi răspuns la orice întrebare – 022 855 969

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!