O căruță s-a tamponat într-un pilon electric la Logănești

 

 

 

La 8 aprilie 2019, în jurul orei 17:20, pe traseul central din localitatea Logănesti, raionul Hîncești s-a produs un accident rutier cu implicarea unui mijloc de transport cu tracțiune animală. Un bărbat, în vârstă de 26 ani a pierdut controlul căruței ce era încărcată cu lemne și s-a tamponat într-un pilon electric.

Conducătorul a fost transportat cu diverse traumatisme la Spitalul Raional Hincesti pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu alcooltestul “Drager” care a indicat 1, 35 mg/l alcool în aerul expirat. Mijlocul de transport cu tractiune animală nu deține înregistrare la APL.

Poliția cercetează cazul. Bărbatul va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional al RM. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hincesti, Cristina Vicol.

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !