O femeie lovită de un automobil pe trecerea de pietoni în Hîncești

La 30 noiembrie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hânceşti a parvenit apelul telefonic, precum că în strada Chișinăului mun.Hîncești, pe trecerea de pietoni o persoană de gen femenin, a fost tamponată de un automobil.

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că în or. Hîncești str.Chișinaului, un barbat de 66 ani conducînd un automobil de model „Renault Kangoo”, pe str. Chișinăului din mun. Hîncești, ajungînd în preajma nemijlocită a trecerei pietonale din neatenție a tamponat o femeie de 27 ani, care se afla angajată în traversarea parții carosabile regulamentar la trecerea pietonală.

În urma tamponării victima a fost preluată de către serviciul urgență medicală pentru îngrijiri medicale. Totodată, conducătorul auto fost supus testării alcoolscopice, pentru stabilirea gradului de alcoolemie, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!