Omor cu deosebită cruzime în localitatea Anini din raionul Hîncești

 

 

 

La 16 iunie 2019, în jurul orei 23:00  în localitatea Anini, raionul Hîncești, un bărbat în vârstă de 36 ani a fost omorât cu cruzime de doi frați, aceștia fiind consăteni cu victima. În seara dată, victima a servit alcool cu cei doi amici apoi între ei s-a iscat o ceartă după care cei doi frați au plecat din ograda victimei. Spre miezul nopții, aceștia s-au întors la domiciliul victimei, aplicându-i cîteva lovituri cu un obiect dur în urma aceastor lovituri bărbatul a decedat pe loc.

Tragedia s-a produs în gospodăria victimei. După ce au săvîrșit fapta, cei doi frați au plecat la tatăl victimei care l-au anunțat ce au făcut cu feciorul său. Rudele au anunțat poliția și ambulanța. Făptașii au fost reținuți. Iar persoana decedată a fost îngropată ieri 19 iunie. Informația a fost cofirmată pentru HN24 de către Ion Pîrău șef-adjunct a Inspectoratului de Poliție Hîncești.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !