OMUL ANULUI 2017 Live pe HN24 ! Azi de la 19:00.

 

   

HN24 v-a prelua de pe privesc.eu transmisiunea live a Galei de decernare a premiilor OMUL ANULUI 2017 organizată de Vip Magazin. La această gală va fi prezent și Primarul Municipiului Hîncești, Alexandru Botnari.Iar dacă v-a lua premiul pentru omul anului urmează să vedem în transmisiunea live de la ora 19:00.

Cei mai buni din cei mai de succes businessmeni, cei mai iscusiți manageri, cei mai siguri piloni ai societății, cei mai obiectivi reprezentanți ai mass-mediei și cei mai ingenioși și creativi oameni de artă – toți cei care au înregistrat în anul 2017 o ascensiune impetuoasă în diferite domenii, făcându-ne prezentul mai luminos, interesant și un pic mai bun, vor fi premiați în cadrul ceremoniei.

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!