Știri din Moldova

Patru ani de închisoare pentru Polițista implicată în accidentul de la Sîngera

Ex-angajata INSP, care la sfârșitul lunii august a anului trecut fiind în stare de ebrietate a intrat pe trotuar și a accedant trei persoane, una dintre care a murit, a fost condamnată la pușcărie. Decizia a fost luată astăzi de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani.

Astfel, în baza decizie Judecătoriei Chișinău, fosta angajată a INSP, a fost recunoscută vinovată și condamnată la 4 ani de pușcărie cu executare, fiindu-i calculată perioada în care s-a aflat în arest, într-un penitenciar pentru femei de tip deschis, dar și privată de dreptul de a conduce. Până la decizia finală în acest dosar, Felicia se va afla în arest preventiv. Sentița este cu drept de atac. Amintim că tragedia a avut loc pe 29 august 2023, în comuna Sîngera din Chișinău.

Dânsa ar fi fost în stare de ebrietate la volan, ar fi adormit și ar fi pierdut controlul mașinii, iar aceasta a intrat pe trotuar, unde a lovit trei persoane. În urma impactului, o femeie de 31 de ani a decedat pe loc, iar fiicele ei – două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital. Dosarul penal a fost pus pe masa judecătorilor la începutul lunii ianuarie.

Potrivit Procuraturii Generale, învinuita și-a recunoscut vina și risca o pedeapsă maximă de până la 8 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloacele de transport.

sursa PulsMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!