Persoanele văzute în scrânciobul rupt nu sunt vinovate de deteriorarea acestuia

   

   

 

 

Recent HN24 a publicat incidentul privitor la scrânciobul rupt de pe strada Chişinăului. Acest articol a avut un impact enorm, fapt confirmat prin multe comentarii, dar și frustrări din partea hânceștenilor.

Împreună cu polițistul de sector al IP Hâncești, după ce au fost verificate camerele de supraveghere, am stabilit următoarele: în seara aceea pe scrânciob se aflau două doamne, care nu au stricat scrânciobul special.

Ele se dădeau liniștit în scânciob. Probabil, nu a ținut construcția, iar în cele din urmă s-a rupt bara care ținea scrânciobul. Alfel spus, doamnele nu au nici o vină în privinţa acestui caz.

Polițistul de sector ne-a mai comunicat că nu sunt motive de a amenda persoanele date. Mulțumim polițistului de sector a Inspectoratului de Poliție Hîncești pentru ilucidarea cazului dat.

 

Material redactat de Ștefan Sergiu pentru HN24.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY

 

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!