Pieton tamponat mortal în apropiere de localitatea Bujor

În seara de 6 octombrie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit un apel telefonic precum că pe traseul M-1, direcția Chișinău-Leușeni s-a produs un accident rutier cu tamponare de pieton.

La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că, un bărbat de 34 ani, originar din r-nul Bălți, conducînd automobilul de model Mercedes, deplasîndu-se pe traseul M-1direcția Leușeni-Chișinău, în apropiere de localitatea Bujor, a tamponat un pieton, de 59 ani, locuitor al raionului Hîncești, care a încercat să traverseze perpendicular traseul din partea dreaptă spre stîngă în conformitate cu direcția de deplasere a automobilului. La fața locului a fost solicitată și ambulanța, care a acordat ajutorul medical, în urma traumelor primite bărbatul a decedat pe loc.

În urma testării alcoolscopice cu aparatul “Drager ” a șoferului s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,00 mg/l. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!