Poliția din Hîncești a reținut 3 suspecți în cazul bătrînului maltratat în Mingir pentru 450 lei

 

   

 

 

La 27.03.2018,  parvenit informația de la un cetățean domiciliat în com. Mingir, precum că 3 persoane necunoscute au pătruns in domiciliu său, au aplicat forța fizică și au sustras 450 lei.

Poliția sa deplasat la fața locului unde au stabilit următoarele, la 27.03.2018 aproximativ la orele 04.30 în domiciliul pătimitului au pătruns 3 persoane necunoscute, i-au aplicat lovituri și l-au amenințat cu răfuială fizică, dupa care i-au sustras aproximativ 450 lei.

La moment se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri investigativ operative în  stabilirea tuturor circumstantelor, totodată  pe cazul dat au fost reținute trei persoane suspectate în comiterea acestei infracțiuni. Informația a fost confirmată pentru HN24 de către Lilian Luca, șeful Inspectoratului de Poliție  Hîncești.

 

   

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !