Poliţiştii din Hînceşti au organizat astăzi acţiuni de control în trafic.

 

   

Poliţiştii din Hînceşti au organizat astăzi, 09 februarie acţiuni de control în trafic care au vizat starea tehnică a autoturismelor în special din dotarea instituţiilor şi organizaţiilor de stat.
Politistii au acţionat pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice si au verificat respectarea legislaţiei rutiere.
În rezultatul verificării tehnice a acestor unităţi de transport nu au fost depistate careva încălcări. La compartimentul asigurării securităţi traficului rutier, sporirii nivelului de disciplină conducătorii auto au fost familiarizaţi cu recomandarile poliţiei referitoare la asigurarea securităţii personale în calitate de participant la trafic.

sursa: Inspectoratul de Poliție Hîncești

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

 

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!