Prima Farmacie și Optica Felicia în Hîncești

O nouă ambianță, mai multe oportunități de interacțiune și un spațiu perfect gândit pentru toate nevoile – asta vă promite noua Farmacie /Optica Felicia, situată pe str. Chisinăului, 4.

Ești așteptat să descoperi posibilitățile interactive pentru a putea alege produsele preferate, începând din 25 august. O gamă largă de suplimente alimentare, articole pentru copii și produse din dermatocosmetică, vă așteaptă pe rafturile aliniate perfect stilului farmaciei. Filiala pune la dispoziție și o largă varietate de ochelari de soare și de vedere.

Pana pe data de 31 august poți să te programezi la o consultație gratuită la medicul-oftalmolog și, odată cu aceasta, primești 30% reducere la achiziție de ochelari de soare, 15 % la rame de vedere în Optica Felicia;Tot aici la fiecare cumparatură Cardul tau Frumos va fi alimentat cu petale bonus.

Le vei putea utiliza pe loc pentru cumpărături și cadouri;Descoperă împreună cu Felicia un spațiu pentru cumpărături care răspunde tuturor nevoilor vizitatorilor.Găsește noul sediu pe strada Chișinăului 4.

5 thoughts on “Prima Farmacie și Optica Felicia în Hîncești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!