Șoferii parcați neregulamentar au fost sancționați de către Inspectoratul de Poliție Hâncești

După ce HN24 a fost sesizat cu poze de către alți cetățeni, am sesizat și noi la rândul nostru organele competente. Mulțumim Inspectoratului de Poliție Hâncești care sa sesizat și a întreprins măsurile necesare.

La 11 octombrie 2018, pe strada Mihai Eminescu 49 din municipiul Hâncești, un automobil de model Dacia Logan care oferă servicii Taxi a fost identificat că este parcat neregulamentar blocând intrarea curții Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”. Conducătorul auto în vârstă de 21ani, locuitor al municipiului Hincesti a fost sancționat Contravențional conform prevederilor legale.

Astăzi, 12 octombrie pe o rețea de socializare a fost plasată o postare că două mijloace de transport sunt parcate ilegal în zona amplasării trecerii pentru pietoni de pe strada Mihalcea Hîncu 2/A din municipiul Hîncești. Inspectoratul de Poliție Hîncești s-a autosesizat și a identificat conducătorii auto care ulterior vor fi sancționați conform art. 240 alin.(1) Cod Contravențional al Republicii Moldova.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!