Spațiul aerian al R. Moldova este închis

Spațiul aerian al R. Moldova va fi închis, începând cu ora 12.00, a anunțat Andrei Spânu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Recomandarea a venit de la Consiliul Suprem de Securitate și va fi executată de către Autoritatea Aeronautică Civilă.

„Ținând cont de situația din regiune, CSS a recomandat închiderea spațiul aerian al Republicii Moldova. Autoritatea Aeronautica Civilă va executa recomandarea, spațiul aerian va fi închis începând cu ora 12:00. Cursele vor fi orientate spre alte aeroporturi”, a declarat Andrei Spânu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat joi dimineață, în jurul orei 05:30, ora Moscovei, începerea unei „operațiuni speciale” în Ucraina. La scurt timp, explozii puternice au început să răsune în mai multe orașe din Ucraina. O explozie puternică a fost raportată în apropierea cazărmii unei brigăzi mecanizate din Odesa, două explozii puternice – la Kiev. De asemenea, explozii au fost raportate și la Kramatorsk, Nikolaev, Berdyansk.

sursa https://www.zdg.md/stiri/stiri-sociale/ultima-ora-spatiul-aerian-al-r-moldova-va-fi-inchis-incepand-cu-ora-1200-anunta-autoritatile/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!