Stai la rând? Fii liber şi schimbă euro sau dolari la bancomat

În Hîncești schimb de bani se face la bancomatele MAIB
or. Hînceşti, str. Chişinăului 6;
or. Hînceşti, str. M. Hâncu 125;

La sigur ai avut ocazia să stai în rând la schimbul valutar, ceea ce ţi-a consumat timpul preţios. Cel puţin odată ai avut nevoie să schimbi valuta noaptea – când cursurile de schimb nu erau cele mai avantajoase. Moldova Agroindbank vine în întâmpinare cu o soluţie modernă – o reţea de 49 de bancomate, la nivel naţional, care activează 24/7, unde la orice oră, poţi să schimbi valuta rapid şi sigur, la cursul de zi, fără a sta în rând.  

Dacă vrei să schimbi valuta (Euro sau Dolari SUA) în lei moldoveneşti, te apropii la unul din bancomatele MAIB  şi urmezi paşii de pe ecran. Nu este nevoie de card bancar, buletin sau alte acte, schimbă euro sau dolari americani la orice oră, fără a te gândi dacă e cursul de zi sau de noapte. 

Suma maximă a unei tranzacţii este de 200 EUR sau 250 USD, iar cele mai mici bancnote eliberate de bancomat sunt de 20 MDL. Restul de până la 20 MDL poate fi direcţionat pentru încărcarea contului de telefonie mobilă, direct prin bancomat sau utilizând codul de rest şi instrucţiunile imprimate pe cec.

Informație preluată de pe maib.md

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!