Tânărul decedat în urma deflagrației unei grenade va fi înmormântat mâine

 

 

 

Tînărul de 21 ani care a decedat pe data de 5 mai în urma deflagrației unei grenade, va fi petrecut mâine pe ultimul drum începând cu ora 12:00 iar slujba de pomenire va avea loc la Catedrala Sfinților Mari  Voievozi. HN24 vă reamintește că:

Persoana care a decedat în timpul deflagrației, ar fi împlinit  pe 5 mai, 21 de ani.

Inspectoratul de Poliție Hîncești a fost sesizat prin intermediul numărului unic 112, precum că, într-o locuință din municipiul Hâncești a avut loc o explozie.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că, un bărbat, originar din sat.Milestii Mici, r-nul Ialoveni, care locuiește în chirie, în circumstanțe necunoscute a deflagrat o grenadă, preliminar, de model RGD-5). În urma incidentului, o persoană a decedat pe loc, iar alte două, de 24 și 27 de ani, au fost rănite.

Tinerii locuiau în chirie în această locuință din luna noiembrie, anul 2018, iar astăzi, sărbătoreau ziua de naștere a celui mai mic dintre ei.

La moment sunt pornite două cauze penale în baza articolelor 145, alin. 2, lit.m și 290, alit. 2, lit. b.

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !