Tentativă de fraudare a sondajului privind Alegerile Parlamentare 2019

 

 

 

 

Stimați prieteni, din păcate în ultimile două zile, am avut o tentativă de fraudare a sondajului, pe care l-am lansat în contextul alegerilor parlamentare 2019. Echipa de tehnicieni de la HN24, a stabilit mai multe nereguli ce ține de votarea în sondaj a unor candidați și a partidelor.

În sondajul de pe HN24, se votează după IP, peste sute de voturi au fost efectuate prin metoda (IP Dynamic) ceea ce înseamnă că un utilizator de internet, prin această metodă a efectuat mai multe acțiuni, plus la aceasta a fost folosită și metoda prin browserul Tor (În rețeaua Tor, traficul online generat este anonim, fără a se înregistra lista de termeni căutați și fără a ține o evidență a IP-urilor de unde au fost inițializate respectivele căutări.). Așa gen de acțiuni au fost făcute pentru un singur candidat, și partid înregistrați în cursa electorală.

Astfel îndată ce am reacționat la aceste nereguli, voturile făcute prin aceste metode au fost anulate. Deși este o practică murdară și necinstită, HN24 nu va publica numele s-au partidul care a efectuat așa metode, pentru că este campanie electorală, iar scopul acestui sondaj este de a vedea măcar aproximativ preferințele utilizatorilor de internet care ne urmăresc și nici decum implicarea în jocurile politice. Cu siguranță aceste persoane vor citi acest articol, și chiar îi rugăm respectuos să nu mai folosească așa metode. Vom urmări atent și în continuare. Mulțumim pentru atenție, echipa HN24.

Circumscripția uninominală nr.38 Hîncești

View Results

Loading ... Loading ...

Circumscripția Națională

View Results

Loading ... Loading ...

Referendum !

View Results

Loading ... Loading ...

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !