Tentativă de viol în parcul municipal din Hîncești

La 17 octombrie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti s-a adresat după ajutor o doamnă, în vârstă de 37 ani, care a comunicat precum că, plimbându-se în parcul din mun. Hîncești, o persoană de gen masculin, a agresat-o și a încercat să întrețină un raport sexual.

Imediat după primirea informației, la fața locului s-au deplasat angajații poliției, în urma acțiunilor investigative, au stabilit identitatea persoanei bănuite, acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 30 ani, din raionul Leova.

Totodată s-a stabilit că făptașul s-a năpustit asupra victimei, a doborît-o la pămînt și a încercat să întrețină un raport sexual forțat, însă din cauza că victima striga după ajutor, a fost auzită de cîteva persoane care au intervenit și au scăpat victima din mâna agresorului. Ultimul anterior, a mai fost în vizorul poliției pentru acțiuni similare.

UnPe cazul dat, a fost pornită o cauză penală conform art.27/171 Cod penal al RM, bănuitul a fost reținut în baza art.166 Cod de procedură penală al RM. Informația a fost confirmata de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!