Tradiţia de trecere în rezervă a unui pompier

Un ofițer din cadrul Secției Situații Excepționale Leova  a Direcției Situații Excepționale mun. Hîncești a trecut în rezervă.

Șeful Secției Situații Excepționale Leova a Direcției Situații Excepționale mun. Hîncești, locotenent colonel al serviciului intern Păscăluță Dinu este felicitat de colegi și camarazii de breaslă, pentru cei 27 ani de serviciu dedicați poporului și misiunilor de salvare, în care a dat dovadă de curaj, devotement și sacrificiu.

Șeful Secției Situații Excepționale Leova a început activitatea în anul 1993 începînd  cariera  în funcția de inspector inferior al Serviciului apărarea împotriva incendiilor în cadrul Unității militare speciale de pompieri nr. 5 or. Chișinău.

În decembrie 2008, a fost numit în funcția de șef al Secției Situații Excepționale Leova a Direcției Situații Excepționale mun. Hîncești activînd pîna la 25 mai 2022.

Activitatea sa, fiind axată  spre un singur scop: salvarea oamenilor, bunurilor materiale, prevenirea  și lichidarea situațiilor excepționale și consecințelor lor.  

Pe parcursul satisfacerii serviciului a dat dovadă de responsabilitate în cadrul Inspectoratuilui pentru Situații de Urgență,  alături de oameni cu inimă mare, profesioniști și cu dedicație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!