Turne la minifotbal în memoria ex-comisarului CPR Hîncești Mihai Moraru

La 11 iunie 2022, polițiștii Inspectoratul de Poliţie Hîncești au desfășurat turneul tradițional de minifotbal în memoria ex-comisarului CPR Hîncești Mihai Moraru, căzut la datorie, la 15 martie 1992, în timpul conflictului armat pentru apărarea integrității și suveranităţii RM.

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au fost prezenți conducerea de nivelul I al raionului Hîncești, veteranii MAI, familia ex-comisarului Mihai Moraru, angajații Inspectoratului de poliție Hîncești dar și echipele de fotbal al Inspectoratelor de poliție Nisporeni, Criuleni, Ialoveni, Leova și Strășeni.

Oaspeții au venit cu mesaje de comemorare și cinstire, ulterior au depus flori la monumentul ex-comisarului Mihai Moraru din incinta Inspectoratului de Poliție Hîncești.

📢A devenit o tradiție, ca an de an să fie cinstit eroul neamului prin Turneul tradițional de minifotbal, la care au concurat 6 echipe.

Victoria competiție a fost obținută de către echipa Inspectoratului de Poliție Criuleni, care s-a clasat pe locul I, fiind succedată de echipele Inspectoratului de poliție Nisporeni și Inspectoratul de Poliție Hînceşti. Învingătorii cît și participanții au fost menționați cu cupe și diplome de onoare.🏆

Nu există un război bun, precum nu există nici pace rea. Eroii nu mor niciodată. Ei sunt eroii neamului!🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!