Uite cum a Parcat, Pe cazul dat a fost initiată procedura Disciplinară.Acum cîteva zile în urmă utilizatorul (Hierogliph h) de pe Ok.ru. a sesizat HN24 privind automobilul parcat pe trotuar.HN24 a sesizat pe domnul Lilian Luca care este, Şef al Inspectoratului de Poliție Hînceşti, la care el ne-a comunicat.

La 17.01.2018, orele 09.30, fiind la serviciu a primit informatia, precum ca in strada Al. cel Bun din mun. Hincesti un cetatean în stare de ebrietate avansata se afla la sol și consuma bauturi alcoolice in loc public. Deplasindu-se la fata locului cu automobilul de serviciu Dacia Logan MAI 7011 a parcat automobilul pe partea pietonala pentru a fi mai aproape de persoana si locul comiterii delictului usurindui astfel imbarcarea persoanei la bordul automobilului. La volan se afla angajatul Serviciului patrulare (de o luna la serviciu). Pe cazul dat a fost initiata procedura disciplinara , pentru stabilirea tuturor circumstantelor. Secţiunea a 14-a Reguli privind circulaţia vehiculelor cu regim prioritar de circulaţie şi obligaţiile celorlalţi conducători de vehicule 105. 1) Autovehiculele Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării, Serviciului de Informaţii şi Securitate, Departamentului Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei, Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat, ale echipelor mobile ale Serviciului Vamal, cele destinate stingerii incendiilor, ambulanţele, care sînt echipate cu semnale luminoase şi sonore speciale, conform punctului 38 din prezentul Regulament, şi care sînt vopsite în mod special, în cazul în care execută misiuni urgente de serviciu, pot devia de la exigenţele Regulamentului în cauză (cu excepţia capitolului II; capitolului III secţiunile a 2-a şi a 8-a; capitolului IV secţiunea a 18-a), cu condiţia că se vor întreprinde măsurile necesare de precauţie pentru a evita orice accident în traficul rutier. [Pct.105 subpct.1) modificat prin HG341 in 26.05.17, MO216-228/30.06.17 art.539] [Pct.105 subpct.1) modificat prin HG925 din 12.12.12, MO270-272/25.12.12 art.

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!