Video! Un bărbat din Hîncești a fost bătut cu Bestialitate pentru comentarii pe Internet

 

   

 

Veaceslav susține că în noaptea de 6 martie spre 7 martie, a fost bătut crunt de către 3 indivizi. “Eram aproape de casă, s-au dat jos 3 persoane  dintr-o mașină, au început să mă lovească foarte tare. În timp ce mă băteau îmi spuneau că: Ce poți a scrie comentarii ? Mi-am pierdut cunoștința, mi-am revenit de la strigătele mamei, ei m-au adus la mine în ogradă, unde în fața mamei mele,a fratelui și a fiului de doar 5 anișori mă băteau în continuare.

Nu erau cu cagule pe cap,așa că i-am recunoscut. Un martor care a văzut toate ce le întîmplate suține că: Doi îl țineau, iar al treilea cu o bîtă metalică îl loveau peste mâini și picioare și strigau: “Dăi peste mâini să nu poată a scrie”.La fața locului a fost chemată Ambulanța și Poliția.
Internat în spitalul raional Hîncești, Veaceslav are fracturate mai multe coaste,comoție cerebrală și vînătăi pe tot corpul, nu poate a merge , și este internat pentru cel puțin 21 de zile. Contactat de HN24, serviciul de presă a Inspectoratului de Poliție Hîncești ne-a comunicat că poliția investighează cazul.
Chiar dacă aparent Veaceslav susține, cauza este ceea că a comentat pe internet la niște articole postate mai recent, noi am făcut și un print screen, de unde se vede bine că nu ar exista motive demne de așa un comportament.


[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rHheZ5PS9Eg[/embedyt]

 

   

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

 

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!