Un bărbat în vîrstă de 40 ani din raionul Hînceşti reținut pentru tîlhărie

   

  

Angajații Inspectoratului de Poliție Hînceşti au reținut un bărbat 40 de ani, locuitor al raionului Hînceşti, fiind suspectat de tălhărie.
În urma măsurilor speciale de investigații și a acțiunilor prompte, polițiștii au stabilit că la 8 aprilie curent, suspectul a pătruns în casa unei bătrîne din s. Mingir, care prin aplicarea forţei fizice i-a sustras un telefon mobil şi alte bunuri materiale.
Ulterior, suspectul este reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de tălhărie calificată şi riscă închisoare de la 8 la 10 ani.
Pentu a nu devein victima unei tălhării Politia din Hînceşti vă recomandă:.
• Nu vă afişaţi ostentativ cu obiecte de valoare (lănţişoare, brăţări, telefoane mobile atârnate la gît, etc.)!
• Nu consumaţi alcool cu persoane necunoscute sau amici ocazionali şi nu vă lăudaţi faţă de aceştia cu valorile pe care le aveţi la dumneavoastră sau acasă, puteţi rămâne fără ele!
• Nu vă lăsaţi atraşi în locuri dosnice de către persoane care oferă spre vînzare diverse produse/servicii!
• În situaţia în care ai devenit victima unei tălhării, încearcă să reţii cât mai multe semnalmente ale agresorului şi apelează de urgenţă la 112 (apel unic de urgenţă) sau adresează-te celei mai apropiate unităţi de poliţie.

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !